Vučić uveren da će odnosi Srbije i Hrvatske biti značajno unapredjeni

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izrazio je večeras uverenje da će odnosi Srbije i Hrvatske, kao i ekonomske veze dve zemlje biti značajno unapredjeni.

„Izražavam iskreno uverenje da će odnosi Srbije i Hrvatske biti značajno unapredjeni, kao i odnosi Srba i Hrvata u celini. Siguran sam da će Vlada Republike Hrvatske, kao i svi mi u Srbiji, tom važnom i pozitivnom procesu dati puni doprinos“, napisao je Vučić na svom Tviter nalogu.

Vučić je naveo i da je optimista kada je u pitanju ekonomija.

„Optimista sam kada je u pitanju ekonomija, uveren sam da će naši odnosi u budućnosti biti sve bolji, jer to je u interesu obe zemlje i oba naroda“, napisao je Vučić.

On je zahvalio i na pozivu srpskim privrednicima da ulažu u Hrvatsku i ocenio da pruga Beograd Zagreb „može ponovo biti ono što je bila pre 20-tak godina najvažnija saobraćajnica u regionu“.

Vučić je na Tviter nalogu napisao i je imao srdačan razgovor sa mitropolitom zagrebačko-ljubljanskim SPC Porfirijem i polaznicima Akademije srpskog narodnog vijeća koji su predstavili projekat „Budućnost Srba u Hrvatskoj“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

8 − 1 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.