Već tri godine mrtav ali i dalje zaštitnik prava pacijenata

Dom zdravlja u Velikoj Plani pacijente koji nisu zadovoljni uslugom u toj zdravstvenoj ustanovi upućuje da se obrate zaštitniku prava pacijenata Radoslavu Timotijeviću, diplomiranom pravniku koji je mrtav već tri godine, prenosi danas portal Podunavlje info. 

Naime, na oglasnoj tabli u tom Domu zdravlja navodi se da su za tu ustanovu zaštitnici prava pacijenata Tijana Rajić i Radoslav Timotijević, čovek koji je poginuo pre tri godine u nesreći prilikom seče šume. 
Na oglasnoj tabli, medjutim, i dalje se navodi da nezadovoljni pacijenti mogu da mu se obrate svakog radnog dana u zgradi opštine, od 8 do 14 časova. 

„Prava istina je da mogu da ga nadju samo na seoskom groblju u Markovcu. Ne samo radnim danima, već i nedeljom i državnim praznicima. U svako doba dana i noći“, piše taj portal, pozivajući se na „Srbija danas“. 

Iako je od njegove smrti prošlo toliko vremena, obaveštenje u kojem je naveden kao „zaštitnik prava pacijenata“ još nije uklonjeno sa svih oglasnih tabli Doma zdravlja u Velikoj Plani.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

5 × 4 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.