Sindikat penzionera Srbije saopštio je danas da će sutra održati protest u Beogradu zbog umanjenja penzija.

Protest će početi u 11 sati na Trgu Nikole Pašića.

Sindikat penzionera je naveo da mu je juče blokiran sajt preko kojeg je jedino mogao da obaveštava javnost o svojim aktivnostima.

„Nažalost ‘snage mraka i haosa’ uplašene zbog našeg mitinga blokirale su naš sajt, ali nas to neće sprečiti da sada i ubuduće učinimo sve kako bismo zaštitili ugroženu penzionersku populaciju“, ističe se u saopštenju Sindikata penzionera.

Predsednik Udruženja sindikata penzionera Srbije Milorad Vujasinović je agenciji Beta rekao da su tom sindikatu „najveći neprijatelji Partija ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) i Vlada Srbije“.

„Da su penzioneri bili jedinstveni, ova vlada ne bi bila ni izabrana. PUPS se prodao i tako je omogućio izbor aktuelne vlasti“, rekao je Vujasinović.

Dajemo vest sa ispravkom u kojoj se navodi da će Sindikat penzionera sutra u Beogradu održati protest. Izvinjavamo se Sindikatu penzionera i korisnicima što je nenamernom greškom u prethodnoj vesti bilo navedeno da se otkazuje za sutra zakazani protest.Sindikat penzionera Srbije saopštio je danas da će sutra održati protest u Beogradu zbog umanjenja penzija.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

10 + ten =