SDP pozvala na intenziviranje istrage o ubistvu Olivera Ivanovića

Gradjanska inicijativa SDP, čiji je lider Oliver Ivanović ubijen pre mesec dana, danas je još jednom pozvala nadležne na intenziviranje istrage tog slučaja i navela da očekuje da bude upoznata sa detaljima u kom se pravcu istraga kreće.

„Saradjujemo sa svima i na svaki način ćemo se truditi da istina o ubistvu Olivera Ivanovića bude poznata, a da oni koji su izvršili i naredili ubistvo budu kažnjeni. Dobili smo obećanja od svih relevantnih faktora, da će zločinci biti pronadjeni i kažnjeni, ali do danas nema osumnjičenih“, navodi se u saopštenju SDP.

SDP je zahvalila svima koji su bili uz inicijativu proteklih mesec dana i dodali da nikada neće zaboraviti „ni one druge“.
„U ovih mesec dana gradjani Kosovske Mitrovice, ali i čitave Srbije, izražavali su svoje žaljenje jer je ubijen jedan od najboljih. To nam je uteha, jer je ogroman broj ljudi prepoznao veličinu Olivera Ivanovića. Mi, njegove partijske kolege nastavljamo njegov put i trudićemo se da njegove ideje i vizije budu ostvarene“, navodi se u saopštenju.

Ivanović je ubijen 16. januara ispred sedišta SDP u Kosovskoj Mitrovici. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

16 + fifteen =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.