Igor Salak, zamenik predsednika Demokratske stranke reagovao je povodom napada na KRIK i njihovog novinara Stevana Dojčinovića od strane režima.“Najoštrije osuđujemo divljački napad na novinara Stevana Dojčinovića od strane nečega što se zove Pokret socijalista a što je privatna firma Aleksandra Vulina. “
 
Salak je podsetio da “jurišnik najsramotnije organizacije u istoriji Srbije i Jugoslavije, Jugoslovenske levice, čija je tetka tada bila na Dedinju u vili Mir, ne sme da odgovori novinarima na pitanje već ih napada kukavički preko svog „pokreta“.
 
Užasne kvalifikacije prema jednom novinaru, kao i prema medijskoj organizaciji koja se usudila da postavi pitanja, predstavlja suštinu osovine Vučić-Vulin koja je uništila svaku komunikaciju i pristojnost u ovoj zemlji. Javnost vidi da su se pri tome veoma dobro materijalno obezbedili.
 
Aleksandar Vulin, lažni regrut, lažni levičar sa lažnom tetkom, sebi daje za pravo da ponavlja svoje podle epizodne uloge dežurnog kerbera režima, samo sa sada neuporedivo većom moći, sa pozicije ministra odbrane. Zahtevali bi ostavku Vulina, ali pošto znamo kakav je čovek u pitanju, pitamo premijerku Brnabić: Da li je Vaš stav stav koji je iznet od strane Vašeg ministra? Ukoliko nije, i smatrate to neprihvatljivim, zahtevamo ili da smenite Vulina ili da sami podnesete ostavku i time se jasno odredite. Ukoliko odbijete, jasno je da je to i Vaš rečnik, Vaša politika, Vaš metod.” izjavio je Igor Salak, zamenik predsednika DS.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

nine + 11 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.