Loading...

Резултати Конкурса за суфинансирање пројеката производње медијских садржаја из области јавног информисања у 2018. години

Градоначелник града Панчева је  прихватио Предлог одлуке за расподелу средстава Комисије за оцену пројеката производње медијских садржаја из области јавног информисања по Конкурсу за суфинансирање пројеката производње медијских садржаја из области јавног информисања у 2018. години и одобрава средства у укупном износу од 38.095.238,00 динара на име суфинансирања пројеката производње медијских садржаја у области јавног информисања у 2018. години.

Предлог одлуке о расподели средстава по конкурсу за суфинансирање пројеката производње медијских садржаја из области јавног информисања у 2018. години можете преузети овде
Позивамо све учеснике Конкурса који су добили мањи износ средстава од траженог, да без одлагања, најкасније до 07.05.2018. године, доставе ревидирани буџет, у складу са додељеним средствима, односно обавештење о томе да одустају од средстава која су им додељена.
Образац ревидираног буџета можете преузети овде

Чланак Резултати Конкурса за суфинансирање пројеката производње медијских садржаја из области јавног информисања у 2018. години објављен на Град Панчево.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

2 × two =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com