Predsednik Makedonije Djordje Ivanov čestitao je danas Aleksandru Vučiću izbor za predsednika Srbije i poželeo mu mnogo uspeha.

„Dozvolite mi da izrazim zadovoljstvo zbog kontinuiranog razvoja bilateralnih odnosa i uverenje da ćemo u vreme vašeg mandata kao predsednika Srbije, zajednički doprineti još uspešnijoj i plodnijoj saradnji na svim poljima za zajednički uspeh“, poručio je makedonski predsednik Vučiću.

Ivanov je istakao da su izgradnja dobrosusedskih odnosa i regionalne stabilnosti, integrisanje u Evropsku uniju oblasti koje su prioritet Makedonije.

„Verujem u obostranu spremnost na blisku saradnju s Vama na ovom planu, na dobrobit obe države“, istakao je predsednik Makedonije.

Po njegovim rečima, tradicionalno prijateljstvo i posebno medjuljudske veze su ogroman potencijal koji zajedničkim naporima treba uključiti u jačanje medjusobnog poverenja i saradnje.

„Predstavlja mi ogromnu čast i veliko zadovoljstvo da Vam, u ime gradjana Republike Makedonije i moje lično ime, uputim iskrene čestitke povodom Vašeg izbora za predsednika Srbije, kao i da Vam poželim mnogo uspeha u obavljanju ove odgovorne funkcije“, navodi se u čestitici Ivanova novoizabranom predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

14 − 5 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.