На Конкурс за су/финансирање програма и пројеката од јавног интереса у области пружања подршке и оснаживања удружења грађана града Панчева у 2018. години који је расписао Градоначелник града Панчева, у периоду до 16.04.2018. године вредновано је 24 пристиглих предлога програма/пројеката. Комисија за вредновање програма и пројеката од јавног интереса у у области пружања подршке и оснаживања удружења грађана града Панчева за 2018. годину, дала је предлог листе вредновања и рангирања  пристиглих програма/пројекатa коју можете преузети овде
Предлагачи програма/пројеката имају право приговора на листу  у року од 5 дана од дана објављивања листе на званичној интернет презентацији града Панчева, односно до 28.05.2018. године

Приговор се предаје у Услужном центру Градске управе града Панчева, у затвореној коверти са назнаком:

Приговор на предлог листе вредновања и рангирања програма/пројеката пристиглих на Конкурс за су/финансирање програма и пројеката од јавног интереса у области пружања подршке и оснаживања удружења грађана града Панчева у 2018. години.

Град Панчево
Трг Краља Петра I 2-4
26 000 Панчево
Градска управа града Панчева
Секретаријат за јавне службе и социјална питања

Одлуку о приговору Kомисија доноси у року од 15 дана од дана његовог пријема.
Коначну одлуку о избору програма/пројеката која ће се путем овог Конкурса су/финансирати доноси Градоначелник града Панчева, у року од 30 дана од дана објављивања листе на званичној интернет презентацији града Панчева.

The post Предлог листе вредновања и рангирања пристиглих програма/пројекатa на Конкурс за су/финансирање програма и пројеката од јавног интереса у области пружања подршке и оснаживања удружења грађана града Панчева у 2018. години appeared first on Град Панчево.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

sixteen − two =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.