Loading...

Позив за независне стручњаке као потенцијалних чланова Техничке комисије за оцену студија о процени утицаја одређених пројеката на животну средину

Позив за независне стручњаке као потенцијалних чланова Техничке комисије за оцену студија о процени утицаја одређених пројеката на животну средину

Позивају се заинтересовани стручњаци природних и техничких наука, различитих профила (инжењери технологије, машинства, физичке хемије, шумарства, техничких наука, заштите на раду итд.) да се пријаве Секретаријату за заштиту животне средине Градске управе града Панчева ради евидентирања као потенцијалних чланова Техничке комисије за оцену студија о процени утицаја одређених пројеката на животну средину на које Секретаријат за заштиту животне средине као надлежна организациона јединица Градске управе града Панчева, даје сагласност и учешћа у раду Техничке комисије из реда независних стручњака, а зависно од врсте пројекта, односно студије.

Техничка комисија за оцену студија о процени утицаја образује се у складу са чланом 22. Закона о процени утицаја на животну средину („Сл. гласник РС“ бр. 135/04 и 36/09).

За рад у Техничкој комисији за оцену студија о процени утицаја, чланови комисије имају право на накнаду, у складу са чланом 33. Закона о процени утицаја на животну средину и Одлуком о висини трошкова у поступку процене утицаја на животну средину („Сл. лист града Панчева“ бр. 16/08, 27/09, 25/10 и 24/13).

Писмену изјаву о прихватању свог учешћа у раду Техничке комисије из реда независних стручњака, заинтересовани могу потписати у Секретаријату за заштиту животне средине Градске управе града Панчева, у згради Градске управе града Панчева, Трг Краља Петра I 2-4-, VII. спрат, канц. 709, на посебном обрасцу или је послати поштом у слободној форми, са навођењем личних података (име, презиме, ЈМБГ, адреса и контакт телефон) и стручних квалификација, уз лични потпис. Као прилог доставити копију личне карте и дипломе о стеченој стручној квалификацији.

Пријаве се могу поднети до 30.01.2018. године.

Образац можете преузети ОВДЕ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

18 + 7 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com