ДАНАС МЕЧЕВИ „Б“ ГРУПЕ, СУТРА БОРБА ЗА ОДЛИЧЈА – 
У организацији Спортског савеза општине Ковин јуче је, како је и најављено, почео овогодишњи Турнир рекреативаца у баксету 3 х 3. Турнир  се одржава  на отвореном терену основне школе “Ђура Јакшић” и трајаће до 26. августа, када ће се играти мечеви за одличја.

У организацији Спортског савеза општине Ковин јуче је, како је и најављено, почео овогодишњи Турнир рекреативаца у баксету 3 х 3. Турнир  се одржава  на отвореном терену основне школе “Ђура Јакшић” и трајаће до 26. августа, када ће се играти мечеви за одличја.У организацији Спортског савеза општине Ковин јуче је, како је и најављено, почео овогодишњи Турнир рекреативаца у баксету 3 х 3. Турнир  се одржава  на отвореном терену основне школе “Ђура Јакшић” и трајаће до 26. августа, када ће се играти мечеви за одличја.Седам екипа учесника смештено је у две елиминационе групе („А“ и „Б“), из којих ће по две првопласиране екипе играти у полуфиналу. 
Јуче, првог такмичарског дана, одиграно је 6 мечева у групи „А“ и прва два места припала су екипама „Казнена експедиција“ у саставу: Сармеш, Паунов, Момчиловић и Каплановић и екипи „Гај“, која је наступила у саставу: Постоловић, Стојановић, Ђукић и Петровић.Ево и комплетних резултата од 24. августа: „Казнена експедиција“ – „Дивљи вепрови“ 12:3; „Гај“ – „Клек“ 12:2; „Дивљи вепрови“- „Клек“ 6:9; „Казнена експедиција“ –  „Гај“ 16:9; „Гај“- „Дивљи вепрови“ 13:9; „Клек“- „Казнена експедиција“2:16.Вечерас од 18 часова биће одиграна три меча у групи „Б“ из које ће такође две најуспешније екипе изборити пласман у полуфинале турнира, које је на програму у суботу, 26. августа.Након суботњих полуфиналних мечева који се играју од 18 часова, одиграће се меч за треће место, а потом ће уследити финале и проглашење најбољих.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

11 + twelve =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.