Nesudjena mlada iz američke države Indijane nije želela da propadne sva hrana i piće posle otkazivanja svadbe od 30.000 dolara, pa je organizovala večeru za beskućnike. 

Autobusi su stizali do elegantnog centra gde je Sara Kamins zakazala svadbeno slavlje u Karmelu, predgradju severno od Indijanapolisa. Desetak veterana lokalnih organizacija za zbrinjavanje beskućnika bilo je medju gostima koji su večerali ćufte prelivene burbonom, kozji sir, pileće grudi i svadbenu trotu.

Kamins je rekla za list “Indianapolis Star” da su ona i njen verenik pre nedelju dana otkazali svadbu za šta nije iznela razlog, ali da, po ugovoru s hotelom “Ric Čarls” u Karmelu, nisu mogli da dobiju nazad uplatu za večeru 170 gostiju.

Ona se zato obratila lokalnim službama za zbrinjavanje beskućnika koje je i dočekivala kada su u subotu dolazili na večeru.

“Za mene je ovo bila prilika da tim ljudima dam do znanja da zaslužuju da budu na ovakvom mestu kao i svako drugi” rekla je Kamins. 

Nekoliko lokalnih firmi i stanovnika je dalo odela, haljine i drugo za goste na večeri. 

Čarli Alen koji je tri meseca u misiji za beskućnike, rekao je da je zahvalan. 

Kamins, 25-ogodišnja studentkinja Univerziteta Perdju, rekla je da je nejn bivši verenik Logan Arauho platio veći deo troškova svadbe, a njeni roditelji i jedan od njegovih porodičnih prijatelja ostatak. Kada mu je rekla o nameri da večeru poklone, složio se smatrajući da je to nesebičan način rešavanja te neprilike.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

fifteen − 8 =