Foto: youtube

Opština Pećinci demantovala je navode predsedničkog kandidata Boška Obradovića da je Dragana Milićević iz tog mesta dobila otkaz u Domu zdravlja zato što je članica pokreta Dveri, navodeći da ona nikada nije ni bila zaposlena u toj ustanovi.

„Istina je da Opština Pećinci i Dom zdravlja Pećinci nikada nisu doneli političku, niti bilo kakvu drugu odluku da otpuste gospodju Milićević, jer ona nikada nije bila zaposlena ni u jednoj od ovih institucija“, navela je ta opština reagujući na jučerašnje optužbe pokreta Dveri da je ona otpuštena iz političkih razloga.

Ta opština je ocenila apsurdnom činjenicu da Obradović Opštinu Pećinci optužuje da se obračunava sa ženama, „iako je pećinačka lokalna samouprava jedna od retkih u Srbiji na čijem je čelu žena, a četiri od ukupno šest načelničkih mesta u Opštinskoj upravi zauzimaju žene“.

Pokret Dveri juče je saopštio da je „Aleksandar Vučić naredio da Dragana Milićević iz Pećinaca dobije otkaz u Domu zdravlja samo zato što je član Dveri i što je otvoreno govorila o pogrešnoj agrarnoj politici ovog režima koji je uništio srpsko selo i privredu“.

„Dragana je radila kao gerontodomaćica i brinula o 65 staraca za 25.000 dinara“, naveli su Dveri i pozvali gradjane na protest koji tim povodom ogranizuju sutra u 14 časova ispred zgrade opštine Pećinci.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

1 + four =