Čačak — Predsednički kandidat Boško Obradović pozvao je sve kandidate za predsednika da izađu sa programom i overe blanko ostavku ukoliko ne ispune obećanja.

Izvor: Tanjug

Foto: Tanjug

Kako kaže, tu ostavku bi svaki građanin mogao da aktivira nakon šest meseci mandata ukoliko kandidat ne ispuni sva obećanja data u kamanjji.

Obradović je, obraćajući se pristalicama u Čačku, podsetio da je on to već učinio.

„Mislim da je vreme da naša politička scena postane primer ozbiljnog i profesionalnog upravljanja državom, a ne rijaliti šou“, rekao je Obradović.

Predsednički kandidat Dveri je dodao da je taj njegov gest dokaz da iskreno želi da radi u interesu svoje otadžbine, da služi svom narodu i da na politiku gleda veoma ozbiljno.

On je pozvao ostale predsedničke kandidate da, kako je naveo, kažu šta će tačno uraditi u prvih šest meseci mandata i da overe ostavke kod javnog beležnika.

„Verujem da je građanima Srbije dosta slušanja lažnih obećanja, praznih priča i velikih reči, koje se nikada ne ispune. Nijedan predsednički kandidat, nikada do sada, nije bio spreman, da obeća šta će uraditi i da to što je obećao proverimo nakon šest meseci. Ja sam spreman. Da li ste i vi?“ upitao je Obradović.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

three × 4 =