Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za sredu, 14. februar, pišu o poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića Hrvatskoj i drugim temama.

ALO    Pod naslovom “Vučić raspametio Hrvate”, o poseti predsednika Srbije. “Patrijarh nestao, našli ga u banji”, o “panici” u Patrijarši jer sveštenici nisu znali gde je poglavar SPC.

BLIC    “Srbija je platila visoku cenu za nacionalizam”, napisao predsednik Srbije Aleksandar Vučić u tekstu za “Politiko”. “Zoran pažljivo planirao ubistvo”, o optužnici protiv optuženog za ubistvo supruge. “Otkud košarka u izborima”, o košarkašima koji učestvuju u kampanji pojedinih stranaka pred lokalne izbore u Beogradu.

VEČERNJE NOVOSTI    “Srpsko ime čuvajte i poštujte komšije”, rekao Aleksandar Vučić Srbima u Hrvatskoj. “Živote heroja krase velika dela” uručena priznanja za najplemenitije podvige 2017. godine. “Borcu za istinu šest meseci robije”, o Dragi Malikoviću koji je osudjen zbog “borbe sa falš diplomama”.

DANAS    “Traže postupak protiv mentora Siniše Malog” inicijativa grupe profesora i naučnih istraživača u vezi s doktoratom gradonačelnika Beograda. “Tamara Tripić: Oni gradom vladaju, mi ćemo da upravljamo”, kaže potpredsednica Demokratske stranke. “Obradović i Radulović ponovo traže smenjivanje Vlade” Dveri i DJB danas predstavljaju inicijativu  traže podršku poslanika. “Mesić: Može se naći rešenje za spornu granicu”, kaže bivši predsednik Hrvatske.

KURIR    “Nećemo se dodvoravati ni ponižavati”, o poseti Vučića Zagrebu. “Apisova ‘Crna ruka’ naopasnija organizacija”, piše list.

INFORMER    “Vučića čekale opasne ubice”, o tome da su neposredno pre posete predsednika Srbije Zagrebu uhapšene tri naoružane osobe iz BiH. “Češki tajkun kupuje Telenor”, piše list.

POLITIKA    “Vučić: Ne očekujte da se dodvoravam i ponižavam”, o poseti predsednika Srbije Hrvatskoj. “Na novoj lokaciji u Vukićevici još 40 tona opasnog otpada” u obrenovačkom selu nadjeno stotinak buradi hemikalija, najverovatnije iz industrije.

SRPSKI TELEGRAF    Naslovna strana o optužnici zbog ubistva pevačice Jelene Marijanović i povodom smrti glumca Nebojiše Glogovca “Otac i žena nemi od bola”.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

six + 9 =