Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za sredu, 14. februar, pišu o poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića Hrvatskoj i drugim temama.

ALO    Pod naslovom „Vučić raspametio Hrvate“, o poseti predsednika Srbije. „Patrijarh nestao, našli ga u banji“, o „panici“ u Patrijarši jer sveštenici nisu znali gde je poglavar SPC.

BLIC    „Srbija je platila visoku cenu za nacionalizam“, napisao predsednik Srbije Aleksandar Vučić u tekstu za „Politiko“. „Zoran pažljivo planirao ubistvo“, o optužnici protiv optuženog za ubistvo supruge. „Otkud košarka u izborima“, o košarkašima koji učestvuju u kampanji pojedinih stranaka pred lokalne izbore u Beogradu.

VEČERNJE NOVOSTI    „Srpsko ime čuvajte i poštujte komšije“, rekao Aleksandar Vučić Srbima u Hrvatskoj. „Živote heroja krase velika dela“ uručena priznanja za najplemenitije podvige 2017. godine. „Borcu za istinu šest meseci robije“, o Dragi Malikoviću koji je osudjen zbog „borbe sa falš diplomama“.

DANAS    „Traže postupak protiv mentora Siniše Malog“ inicijativa grupe profesora i naučnih istraživača u vezi s doktoratom gradonačelnika Beograda. „Tamara Tripić: Oni gradom vladaju, mi ćemo da upravljamo“, kaže potpredsednica Demokratske stranke. „Obradović i Radulović ponovo traže smenjivanje Vlade“ Dveri i DJB danas predstavljaju inicijativu  traže podršku poslanika. „Mesić: Može se naći rešenje za spornu granicu“, kaže bivši predsednik Hrvatske.

KURIR    „Nećemo se dodvoravati ni ponižavati“, o poseti Vučića Zagrebu. „Apisova ‘Crna ruka’ naopasnija organizacija“, piše list.

INFORMER    „Vučića čekale opasne ubice“, o tome da su neposredno pre posete predsednika Srbije Zagrebu uhapšene tri naoružane osobe iz BiH. „Češki tajkun kupuje Telenor“, piše list.

POLITIKA    „Vučić: Ne očekujte da se dodvoravam i ponižavam“, o poseti predsednika Srbije Hrvatskoj. „Na novoj lokaciji u Vukićevici još 40 tona opasnog otpada“ u obrenovačkom selu nadjeno stotinak buradi hemikalija, najverovatnije iz industrije.

SRPSKI TELEGRAF    Naslovna strana o optužnici zbog ubistva pevačice Jelene Marijanović i povodom smrti glumca Nebojiše Glogovca „Otac i žena nemi od bola“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

four × 3 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.