Dnevne novine naslovne strane za ponedeljak, 12. februar posvetile su poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića Hrvatskoj, a piši i o padu aviona u Rusiji, problemima sa restitucijom i predstojećim izborima u Beogradu.

ALO    „Poruke mira protiv ustaških pretnji“ list piše o dvodnevnoj poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića Hrvatskoj. „Danas sahrana Nebojše Glogovca“ o sahrani glumca Nebojše Glogovca koja će biti održana na Novom groblju u Aleji zaslužnih gradjana.

BLIC    „Vučić: Za nas nema više tabu tema“, o poseti predsednika Srbije Zagrebu. „Tri ključna traga koja su otkrila ubicu“, o podignutoj optužnici za ubistvo pevačice Jelene Marijanović. „Možda mislite da sam lud, ali Glogovac je tu sa nama“, naslov je teksta povodom smrti glumca Nebojše Glogovca.

VEČERNJE NOVOSTI    „Kuća cveća ostaje bez Brozovih“, o problemima restitucije u Srbiji. „Umesto ubica, uhapsili Srbe policajace“, piše list o istrazi ubistva Olivera Ivanovića. „Antonov u smrt odneo 71 putnika“, o avionskoj nesreći u Rusiji.

DANAS   –  Povodom posete Vučića Zagrebu list objavljuje intervju sa bivšim predsednikom Hrvatske: „Ivo Josipović: Vučić bi trebalo da položi bar cveće civilnim žrtvama na Mirogoju“. Povodom predstojećih izbora u Beogradu, list donosi intervju sa kandidatkinjom Incijative Ne davimo Beograd „Isidora Petrović: Sa gradjanima se znamo sa ulice“ i objavljuje ispitivanje javnog mnjenja NSPM „Radulović i Obradović će se sa Šutanovcem do poslednjeg trenutka boriti za cenzus“.

INFORMER    List piše o dvodnevnoj poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića Hrvatskoj pod naslovom „Ustaše u histeriji zbog posete Vučića“. U tekstu „Američki specijalac od Božića bio u Beogradu, hteo da ubije ministra?“ list piše o nedavnom hapšenju američkog specijalca, nekadašnjeg pripadnika elitne jedinice Foke.

KURIR    List piše o izborima za odbornike Skupštine grada Beograda i prenosi prvog na listi Srpske napredne stranke (SNS) Zorana Radojičića „Prioriteti su nam metro i dečja klinika“, kao i Dragana Djilasa kandidata sa liste „Dragan Djilas Beograd odlučuje, ljudi pobedjuju“ u tekstu „Nastavnicima povišice, djacima besplatne knjige“. O poseti predsednika Srbije Hrvatskoj „Nećemo biti slabiji da bi drugi bili zadovoljni“.

POLITIKA    „Vučić: Moja poruka je mir“, povodom posete predsednika Srbije Zagrebu. „Nuklearna sigurnost u zardjalim buradima“, o velikoj količnini toksičnog otpada pronadjenog kod Obrenovca. „Beli hleb kupuje 60 odsto gradjana“, naslov je povodom usvajanja nacionalnog programa za prevenciju gojaznosti. „U padu ‘antonov’ 71 žrtva“, o avionskoj nesreći u Rusiji.

SRPSKI TELEGRAF    O dvodnevnoj poseti predsednika Srbije Hrvatskoj pod naslovom „Vučić: Zovu me četnikom, a pobili mi familiju“. List piše o hapšenju američkog specijalca u Beogradu u tekstu „Uhapšeni Amer tihi ubica iz CIA“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

20 − nineteen =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.