Naslovne strane za petak, 12. januar 2018. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu o predstojećim izborima u Beogradu i o tome kako kladionice procenjuju uspeh kandidata za gradonačelnika, osporenim doktoratima pojedinih predavača, novom pravilniku o klasifikaciji pšenice, kao i o drugim temama.

ALO    Pod naslovom “Zoran se pokajao na božićnoj liturgiji” list piše o Zoranu Marjanoviću osumnjičenom da je ubio suprugu Jelenu Marjanović. “Kladionice rekle svoje: Mali jači od Djilasa i Šapića!”, o kvotama u kladionicama za kandidate za gradonačelnika Beograda.

BLIC    Pod naslovom “Kladite se na gradonačelnika”, list piše o martovskim izborima za Skupštinu grada Beograda i kvotama u kladionicama za pojedine javne ličnosti. “Stop za varanje na hlebu”, o novom pravilniku o klasifikaciji pšenice koji prvi put predvidja selekciju zrna te žitarice.

VEČERNJE NOVOSTI    “Naprednjaci od ponedeljka u kampanji za Beograd”, o planovima vladajuće koalicije i opozicije za izlazak na izbore u Beogradu. “Slobin život je više za dramu”, kaže za list funkcioner SPS-a Milutin Mrkonjić povodom najavljenog mjuzikla o bivšem predsedniku SRJ Slobodanu Miloševiću.

DANAS    “Selaković, Mali i Šapić favoriti u kladionici”, o procenama šansi kandidata na izborima u Beogradu. “Porodilje iz Er Srbije pokreću postupak pred poverenicom”, o reakciji 28 otpuštenih porodilja iz ćerke firme “Er Srbije”.

INFORMER    U tekstu “Srbiji zbog ‘migova’ i ruskog oružja treba uvesti sankcije” list piše da demokratski senatori traže od predsednika SAD Donalda Trampa da aktivira zakon protiv Srbije. List piše i “Kako je (ruski predsednik Vladimir) Putin rešio problem bele kuge”.

KURIR    “Zoran je bio pored Jelene u vreme ubistva”, o ubistvu pevačice Jelene Marjanović. “Oslobadjaju Miru i Jovicu u slučaju ‘stanovi'”, list piše o oslobadjajućoj presudi Višeg suda u Beogradu za nezakonitu dodelu državnih stanova 2000. godine za tadašnju sekretarku Vlade Srbije Živku Cicu Knežević, bivšeg ministra Branislava Ivkovića i nekadašnjeg direktora Savezne uprave carina Mihalja Kertesa.

POLITIKA    “U vrhu liste SNS-a samo četvoro političara”, o predstojećim izborima u Beogradu. “Samo za jedan osporeni doktorat podneta žalba”, o tome da je od 95 predvača čiji rad nije prošao kontrolu komisije za akreditaciju, podneta samo jedna žalba od koje se odustalo. “Logo nemačke laboratorije Intertek zloupotrebljen u promociji meda”, list piše da firma za proizvodnju meda “Aza” iz Starih Ledinaca istakla bez odobrenja logo nemačke laboratorije kao potvrdu kvaliteta.

SRPSKI TELEGRAF    “Novo hapšenje za ubistvo Jelene”, o ubistvu pevačice Jelene Marjanović. List piše i o poslednjim rezultatima istraživanja javnog mnjenja prema kojima su “SNS na 39,6 odsto, Djilas i Šapić u padu”.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

fourteen + 6 =