Dnevne novine u izdanjima od utorka, 18. jula, najviše pažnje posvećuju poseti predsednika Aleksandra Vučića SAD-u, štrajku u Fijatu, kao i požarima u Crnoj Gori.

ALO    “Prekidajte štrajk ili svi propadosmo”, o štrajku u “Fijatu” u Kragujevcu. “Pens ispratio Vučića do kola”, o poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića SAD-u i sstanku sa potpredsednikom SAD Majkom Pensom.

BLIC    O ubistvima u centrima za socijalni rad i strahu u kojem su radili zaposleni u tim službama “Monstrum im pretio, oni svetovali da češće vidja sina”. O požarima i poplavama u Crnoj Gori i Grčkoj i nevoljama srpskih turista “Leto iz pakla”. O štrajku u Kragujevcu “Kraj štrajka ili će Fijat otići iz Srbije”.

VEČERNJE NOVOSTI    O požarima u Crnoj Gori “Srpski turisti od vatre bežali u more”. O poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića SAD-u “Nećemo protiv SAD, ali Srbija mora da čuva samostalnost”. List prenosi izjavu Bogoljuba Karića koji o svom filmu kaže “Pravim audiciju za ulogu Dinkića”.

DANAS    O štrajku u Fijatu “Pritisak na štrajkače, obećanja više ne prolaze”. O poseti predsenika Srbije Aleksandra Vučića SAD-u i hoće li mu biti postavljeno pitanje na čijoj je strani “Amerikanci neće ni tražiti jasan odgovor”. Razgovor sa glumcem Slavkom Štimcem “Politika je bezobzirnost”.

INFORMER    “Amerikanci Srbiji nude Avione F-16!?”, o poseti predsednika Srbije SAD-u. “Od štrajka u ‘Fijatu’ zavisi 25.000 ljudi”, o štrajku u fabrici automobila u Kragujevcu.

KURIR    “Kriminal poreske uprave Pravno nasilje!”, o blokadi računa Adrija medija grupe. “Djordjević: Zaposleni u Fijatu preteruju”, o izjavi predsednika sindikata EPS-a Milana Djordjevića za koji list navodi da je skandalozna. 

POLITIKA    Povodom Vučićeve posete SAD “Srbija očekuje najveće američke kompanije”. Razgovor sa direktorom Fronteksa “Naš oficir u Beogradu imaće diplomatski status”. “Džang: Kina je pouzdan partner Srbije” , o poseti predsednika Stalnog komiteta Svekineskog narodnog kongresa Džang Dedjijang.

SRPSKI TELEGRAF    “Otac monstruma nije došao da sahrani unuka”, sahranjeni majka i četvorogodišnji sin ubijeni u Centru za socijalni rad u Rakovici.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

fifteen + three =