Naslovna strana za utorak, 13. februar 2018. godine

Dnevne novine u Srbiji na naslovnim stranama za utorak, 13. februar, najviše pišu o početku posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića Hrvatskoj i komemoraciji i sahrani glumca Nebojše Glogovca.

ALO    Pod “Putuj vojvodo naš”, o komemoraciji i sahrani glumca Nebojše Glogovca. “Hrvatski poslanik napao Vučića”, o tome da je poslanik Mosta u Skupštini Hrvatske pokušao da presretne predsednika Srbije koji je u dvodnevnoj poseti Zagrebu.
BLIC    “Želeli to ili ne, moramo se slagati bolje”, o prvom danu posete Aleksandra Vučića Hrvatskoj. Pod naslovom “Aplauz za večnost”, list piše o komemoraciji glumcu Nebojši Glogovcu.

VEČERNJE NOVOSTI    “Rok za granice dve godine ili arbitraža”, o poseti predsednika Srbije Zagrebu. “Pitanje Kosova još nije rešeno”, o poruci austrijskog kancelara Hajnc-Kristijan Štrahea. Pod naslovom “Ovacije zalivene suzama”, tekst povodom sahrane glumca Nebojše Glogovca.

DANAS    “Manje od prosečne plate prima 70 odsto gradjana”, o analizi Republičkog zavoda za statistiku. “Srpski privredni tim bez Miroslava Miškovića”, o poseti Vučića Hrvatskoj i poslovnom forumu privrednika dve zemlje. List saznaje “Zakon o nestalim bebama se vraća u Skupštinu”. “Zbogom veliki Nebojša”, o oproštaju kolega od glumca Nebojše Glogovca.

INFORMER    “Nije fer, Nebojša prerano je”, o komemoraciji glumcu Nebojši Glogovcu. “Vučić u Hrvatskoj”, list piše o dešavanjima koja su pratila posetu predsednika Srbije Zagrebu.

KURIR    “Srpsko ‘Bože pravde’ usred Zagreba”, o poseti predsednika Srbije Hrvatskoj. “Glogovac sahranjen uz suze i aplauz”, o sahrani glumca Nebojše Glogovca.

POLITIKA    O poseti predsednika Srbije Hrvatskoj pod naslovom “Složni da se gotovo ni o čemu ne slažu, sem u pogledu na budućnost”. “Dačić: Zahvalan sam Štraheu što je ostao pri stavu o Kosovu”, o poruci austrijskog kancelara da je Kosovo deo Srbije. “Otišao je mladji nego ikad”, o oproštaju od Nebojše Glogovca.

SRPSKI TELEGRAF    “Vojin: Sam si sada kume moj”, o komemoraciji glumcu Nebojši Glogovcu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

6 + 7 =