Naslovna strana za utorak, 13. februar 2018. godine

Dnevne novine u Srbiji na naslovnim stranama za utorak, 13. februar, najviše pišu o početku posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića Hrvatskoj i komemoraciji i sahrani glumca Nebojše Glogovca.

ALO    Pod „Putuj vojvodo naš“, o komemoraciji i sahrani glumca Nebojše Glogovca. „Hrvatski poslanik napao Vučića“, o tome da je poslanik Mosta u Skupštini Hrvatske pokušao da presretne predsednika Srbije koji je u dvodnevnoj poseti Zagrebu.
BLIC    „Želeli to ili ne, moramo se slagati bolje“, o prvom danu posete Aleksandra Vučića Hrvatskoj. Pod naslovom „Aplauz za večnost“, list piše o komemoraciji glumcu Nebojši Glogovcu.

VEČERNJE NOVOSTI    „Rok za granice dve godine ili arbitraža“, o poseti predsednika Srbije Zagrebu. „Pitanje Kosova još nije rešeno“, o poruci austrijskog kancelara Hajnc-Kristijan Štrahea. Pod naslovom „Ovacije zalivene suzama“, tekst povodom sahrane glumca Nebojše Glogovca.

DANAS    „Manje od prosečne plate prima 70 odsto gradjana“, o analizi Republičkog zavoda za statistiku. „Srpski privredni tim bez Miroslava Miškovića“, o poseti Vučića Hrvatskoj i poslovnom forumu privrednika dve zemlje. List saznaje „Zakon o nestalim bebama se vraća u Skupštinu“. „Zbogom veliki Nebojša“, o oproštaju kolega od glumca Nebojše Glogovca.

INFORMER    „Nije fer, Nebojša prerano je“, o komemoraciji glumcu Nebojši Glogovcu. „Vučić u Hrvatskoj“, list piše o dešavanjima koja su pratila posetu predsednika Srbije Zagrebu.

KURIR    „Srpsko ‘Bože pravde’ usred Zagreba“, o poseti predsednika Srbije Hrvatskoj. „Glogovac sahranjen uz suze i aplauz“, o sahrani glumca Nebojše Glogovca.

POLITIKA    O poseti predsednika Srbije Hrvatskoj pod naslovom „Složni da se gotovo ni o čemu ne slažu, sem u pogledu na budućnost“. „Dačić: Zahvalan sam Štraheu što je ostao pri stavu o Kosovu“, o poruci austrijskog kancelara da je Kosovo deo Srbije. „Otišao je mladji nego ikad“, o oproštaju od Nebojše Glogovca.

SRPSKI TELEGRAF    „Vojin: Sam si sada kume moj“, o komemoraciji glumcu Nebojši Glogovcu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

two + 15 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.