Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od ponedeljka, 3. aprila, pišu o ishodu predsedničkih izbora u Srbiji, pre svega osvrćući se na pobedu kandidata vladajuće koalicije Aleksandra Vučića, a jedna od tema je i nesreća u Nišu.

ALO „Vučić: Srbija će biti još jača“, list piše o rezultatima izbora za predsednika Srbije i pobedi kandidata vladajuće koalicije Aleksandra Vučića.

BLIC „Vučić predsednik 55,2 odsto“, list piše o pobedi Aleksandra Vučića na predsedničkim izborima.

VEČERNJE NOVOSTI „Srbija dobila predsednika Pobeda Vučića“, list navodi da su izbori protekli bez većih neregularnosti i da je Vučić postao predsednik Srbije. „Brata i sestru blizance ubio plin“, o eksploziji plinske boce u Nišu, u kojoj su povredjene četiri osobe, a dve poginule.

DANAS „Vučić: moja pobeda je čista kao suza“, o govoru kandidata vladajuće koalicije Aleksandra Vučića po proglašenju prvih rezultata. „Dijaspora želi da pomogne, vlast nas ignoriše“, izjavila je predsednica Srpskog instituta u Vašingtonu Danijela Sremac.

INFORMER „Vučić novi predsednik“, o izbornim rezultatima.

KURIR „Vučić razbio“, o pobedi Aleksandra Vučića na izborima za predsednika Srbije. „Blizanci poginuli u eksploziji plinske boce“, o nesreći u Nišu u kojoj su dve osobe stradale.

POLITIKA „Trijumf Vučića u prvom krugu“, o predsedničkim izborima i Vučićevoj pobedi. „Blizanci nastradali u eksploziji plinske boce“, o tragediji u Nišu.

SRPSKI TELEGRAF Pod naslovom „Tišina tamo“, list piše o predsedničkim izborima u Srbiji i pobedi Aleksandra Vučića.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

twenty − three =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.