Dnevni listovi na naslovnim stranicama današnjih izdanja pišu o štrajku u fabrici automobila „Fijat“ u Kragujevcu, o ubistvu u Centru za socijalni rad u Beogradu i o poseti predsednika Stalnog komiteta Svekineskog narodnog kongresa Kine Žanga Dedjijanga Srbiji. 

ALO „Kosmetski odred najveća džavna tajna“ o odredu Vojske i MUP-a koji je bio „do zuba naoružan“ i spreman da se vrati na Kosovo, ali je rasformiran. „Prekid štrajka do srede ili haos“, o tome da predstoje kritični dani za kragujevački „Fijat“. „Umrećes u mukama“ o tretmanu u zatvoru okrivljenog za ubistvo žene i deteta u Rakovici.

BLIC „Zbog ovakvih zveri treba da nam kazna doživotnog zatvora“, o slučaju dvostrukog ubistva u Centru za socijalni rad u Rakovici. „Osporavan, a odlazi kao legenda“, Dejan Radonjić više nije trener košarkaša Crvene Zvezde. „Ako ‘Fijat’ ode iz Srbije 10.000 ljudi gubi posao“, piše list.

VEČERNJE NOVOSTI „Ako ‘Fijat’ ode, bez hleba ostaje 10.000 zaposlenih“, o eventualnim posledicama štrajka u kragujevačkoj fabrici. „Naš odnos prema Rusiji medju ključnim temama“, o poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića SAD. „Poraženi džihadisti nova pretnja za Balkan“, list piše da će konačan pad Islamske države značiti povratak terorista svojim kućama. „Akcija Ares pokupila ‘škaljarce’, ‘zemunce’, krijumčare i pedofile“, o akciji MUP-a u kojoj je uhapšeno 360 osoba. 

DANAS „Ratovi devedesetih nisu mentalno završeni“, kaže istoričarka Dubravka Stojanović. „Neozbiljnost vlade i neznanje ministra Kneževića“, o štrajku u kompaniji FAC Kragujevac.

INFORMER „SAD traže: Vučiću, zarati s Rusima“, o poseti predsednika SAD. „Štrajk u ‘Fijatu’ tera iz Srbije investicije od milijardu evra“ list piše da je zbog štrajka neizvesna realizacija 50 planiranih velikih projekata. List o istrazi pokušaja ubistva piše pod naslovom „Ubistvo Milana Beka naručeno iz Nemačke“.

KURIR „Srpska Vlada gladnima ne veruje“ o nezadovoljstvu radnika niskim platama i lošim uslovima rada. „Četvoro mrtvih, povredjeno i troje dece“ list piše o saobraćajnim nesrećama tokom vikenda.

POLITIKA „Dugo toplo leto za srpske ministre“, o tome da će većina provesti leto radeći. „Žang Dedjijang stigao u Srbiju“, o poseti zvaničnika Parlamenta Kine. „Zaslužili smo nacionalni trening centar“, kaže trener olimpijskih i svetskih šampionki u tekvondu Dragan Jović.

SRPSKI TELEGRAF „Hoće Vučićevu smrt spremili mu umrlicu“, list piše o „užasnim pretnjama“ predsedniku Srbije. „Ode li ‘Fijat’, Kragujevac će postati ‘dolina gladnih’ „, o mogućim posledicama štrajka u kragujevačkoj fabrici.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

three + 8 =