Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 16. jul, najviše pišu o „crnoj hronici“: o ubistvu žene i deteta ispred Centra za socijalni rad u Rakovici, o ubistvu Amerikanca u Grčkoj za koje su optuženi državljani Srbije, o požaru u fabrici u Lučanima, ali i o štrajku u kragujevačkom FIAT-u.

ALO „Ubio dete samo da bi ženu gledao kako pati“, list se bavi analizom povoda za dvostruko ubistvo ispred Centra za socijalni rad u Rakovici. O poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića Vašingtonu „Poruka SAD: Vučić je faktor mira na Balkanu“.

BLIC „Devet meseci pre zločina utvrdjeni propusti“ o okolnostima koje su prethodile ubistvu žene i deteta ispred Centra za socijalni rad u Rakovici. Istraživanje lista pokazuje „Sve manje vakcinisane dece, prete epidemije“. „Mi smo za dogovor opozicije, ali ostali kalkulišu“, kaže lider pokreta Dosta je bilo Saša Radulović.

VEČERNJE NOVOSTI „Štrajk u ‘Fijatu’ štetan za sve nas“, piše u autorskom tekstu ministar privrede Goran Knežević. „Velike sile već ratuju olujama i požarima“ o snažnim nepogodama koje haraju planetom. „Odredjen pritvor i za glavnooptuženog Srbina“, o istrazi ubistva američkog državljanina na Zakintosu.

KURIR O ubistvu američkog turiste na Zakintosu list prenosi izjavu radnice noćnog kluba u kome se dogodio incident „Smetalo im što se slikam sa Amerom“. Pod naslovom „Ministar pobegao sa skupa o žrtvama nasilja“, list piše da je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović napustio sastanak predstavnica ženskih nevladinih organizacija i MUP-a.

POLITIKA „Još pet godina do plate od 500 evra“ smatra član Fiskalnog saveta Vladimir Vučković. „Sve manje beba u Srbiji“ list je kao temu nedelje izdvojio belu kugu. „Povredjeni radnici fabrike ‘Milan Blagojević’ u životoj opasnosti“, o posledicama požara u fabrici u Lučanima.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

1 × three =