Leskovački odbor Nove stranke kritikovao je danas vlast u Leskovcu koja je pozvala lokalne medije da isprate puštanje u rad septičke jame u dvorištu Osnovne škole „Slavko Zlatanović“ u Miroševcu.

U saopštenju povodom poziva koji je Odeljenje za društvene delatnosti i lokalni ekonomski razvoj grada Leskovca uputilo lokalnim medijima, Nova stranka je izrazila najoštrije protivljenje takvom unižavanju sugradjana zbog čega će nastaviti da insistira na vodjenju odgovorne politike, koja nudi rešenja za goruće probleme.

„Najavljeno svečano otvaranje septičke jame u Leskovcu ogoljena je slika naprednjačke vlasti i njenog besprizornog vredjanja zdravog razuma svakog gradjanina“, saopštio je leskovački odbor Nove stranke.

Ta stranka je navela da je otvaranjem septičke jame „leskovačka vlast i formalno ozvaničila parodiju kao sopstveni manir vladanja“.

„Umesto da otvara nova radna mesta ili, pak, muzeje, pozorišta i druge ustanove kulture, leskovačka vlast, uz fanfare i televizijske kamere, otvara septičke jame“, navodi se u saopštenju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

18 − 3 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.