Gradonačelnik Čačka i član predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Milun Todorović do sada je jedini funkcioner SNS-a koji je javno rekao da se protivi raspisivanju vanrednih parlamentarnih izbora, preneo je danas portal Komentar-pres (www.komentarpress.net).

Taj portal preneo je pisanje čačanskih medija koji su naveli da je Todorović rekao da će na predsedništvu SNS-a pojasniti rukovodstvu partije zbog čega se protivi raspisivanju vanrednih parlamentarnih izbora.

„Lično ne vidim razlog za raspisivanje i republičkih izbora. Mandat ove vlade je krenuo tokom leta, Vlada radi odlično“, rekao je Todorović.

Bivši potpredsednik Pokreta socijalista Bratislav Jugović se ne slaže sa svojim sugradjaninom, gradonačelnikom Todorovićem i u izjavi za portal kaže da bi na Vučićevom mestu išao na izbore.

„Vučića ne može da sruši neki novi DOS, ali može da destabilizuje vlast neki novi Otpor. Ni Miloševića nije srušio DOS, već ga je srušila atmosfera koju je stvarao Otpor. To je referendumska atmosfera koja opravdava neprirodne koalicije. Sve dok se takva atmosfera ne napravi, Vučić komotno osvaja nadpolovičnu većinu“, rekao je Jugović.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

20 − ten =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.