Na putevima u Srbiji koji vode ka većim gradovima saobraćaj je osetno pojačan, dok je na ostalim frekventnim putnim pravcima kroz zemlju trenutno umeren broj vozila, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Vozače danas očekuju prestanak padavina i povoljniji uslovi za vožnju, a veći oprez se savetuje duž Ibarske, Djerdapske i Drinske magistrale zbog čestih odrona.

Danas od 9.00 do 13.00 izvodiće se radovi na interventnom održavanju putne ITS opreme u zoni ispred tunela Stara Straževica, iz pravca Resnika, na Kružnom putu R-251. Radovi neće uticati na odvijanje saobraćaja i obavljaće se van saobraćajnih traka.

Do 31. marta do 16.00 biće na snazi obustava saobraćaja zbog radova na popravci kolovoza i vodovoda u Ulici zagrebačkoj, u Subotici, u oba smera.

Do četvrtka 30. marta do 16.00, na deonici od Horgoša ka Novom Sadu trebalo bi da budu završeni radovi na izgradnji čeone naplatne rampe.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije na graničnim prelazima na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 20 minuta.

Na teretnim terminalima na graničnom prelazu Batrovci čeka se oko 120, a na Horgošu oko 90 minuta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

eleven + nineteen =